Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПЛАТФОРМАТА

 

•    Smesiteli-bg.com има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.

•    Следните Условия за ползване на сайта служат за конкретизиране на отношенията между smesiteli-bg.com и потребителите, разглеждащи или използващи този сайт.

•    При използване на този сайт, Вие автоматично и съзнателно декларирате, че се съгласявате с тези условия.

•     Сайта съдържа информация единствено за лично ползване и целяща да демонстрира качествата на нашите продукти, без да дава право да се копират снимки.

•    Указаната цена е за 1 брой в лева с начислено ДДС.

•    В цената на продукта не се включва цена за доставка.

•    Ние се стремим да покажем максимално точно цветовете на продуктите, които предлагаме. Тъй като цветовете, които виждате на вашия монитор зависят от самия монитор, ние не можем да гарантираме, че вашият монитор ще покаже истинските цветове.

•    Част от предлаганите артикули ,не са в складова наличност,а се доставят от фирми-партньори.

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

•    След като в онлайн магазин smesiteli-bg.com постъпи поръчка от Потребител, той получава отговор по e-mail за състоянието на поръчката

•    В Случай, че артикула не е наличен, Потребителя получава обаждане за уточнение, при което поръчката може да бъде и анулирана.

•    Доставките се извършват от куриерска фирма Ekont, Speedy, до посочен от Потребителя, адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град.

•    При складова наличност поръчката се доставя до 48 часа след потвърждението.

•    Плащането при доставка се извършва с наложен платеж при получаване на поръчката.

•    Когато доставката се извършва от куриерската фирма Еконт, има възможност за Преглед преди плащане,с което потребителя се задължава да прегледа пратката и при констатирани липси или повреди да направи рекламация към куриера.

•    Разходите по доставка са за сметка на Получателя.

Реклмации

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, Потребителят, пазарувал в онлайн магазин smesiteli-bg.com, има право на рекламация при;

-констатирани липси;

- дефекти на стоката; 

- при транспортирането стоката е повредена. 

При получаване на продукт по куриер,клиента е длъжен да провери пратката си и при установени липси и повреди да направи рекламация към куриера.Пратките се изпращат Винаги след обстоен преглед от лице на фирмата и с опция "Преглед преди да платиш".Ако клиента не си провери пратката пред куриер и след това установи повреди,фирмата не носи отговорност.

Рекламация се прави до 7 (седем) работни дни след закупуване на стоката.  Артикулът може да бъде заменен за друг артикул (с изключение на продуктите, които са изработени по поръчка на клиента. Ако стойността на избрания артикул надвишава заплатената сума, се доплаща разликата. Връщането на стоката може да бъде осъществено с куриерска фирма или в търговските ни обекти.

Връщането се осъществява при следните условия:

- Запазен добър търговски вид, във вида в който е получена;

- Не са налице повреди;

- Запазена оригинална опаковка и етикет.

Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.
Трябва да са спазени изискванията на нормативните актове заложени в закона за защита на потребителите. Цялостна, подробна и актуална информация може да бъде добита на официалната страница на Комисията за защита на потребителите - www.kzp.bg

Съгласно чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗЗП, потребителят има право да върне стоката в 14 дневен срок от датата на получаването, като тя е с ненарушен търговски вид, и да заплати разходите за доставка и в двете посоки.